Monday: slow internet day | Maandag: trage dag op het internet

I've arrived safely in Interior, SD, at the eastern end of the Badlands. I would love to show you pictures of all I've seen today, but the internet connection here is not powerful enough to cope with that... Hopefully better luck tomorrow.

Ik ben veilig aangekomen in Interior, South Dakota, aan de oostkant van de Badlands. Ik zou jullie met plezier allerlei foto's tonen van de mooie dingen die ik vandaag zag, maar de internetverbinding is daar niet krachtig genoeg voor. Hopelijk meer geluk morgen.

One thought on “Monday: slow internet day | Maandag: trage dag op het internet

  1. Mascha

    Aangezien ik geen beeld heb bij SD, moet ik bij het woord Dakota altijd denken aan dat gammele vliegtuig waarmee ik samen met Amien in Mexico een soort excusrie gedaan heb. Fijne verderzetting van je reis …. leuk om je zo te volgen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *